Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Sorbetijs kopen via Boerderijs

Bij Boerderijs kun je gemakkelijk en snel sorbetijs kopen. Als dé ijs groothandel voor biologisch ijs, gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Op zoek naar overheerlijk sorbetijs? Het is goed om te weten dat al onze ijsjes gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zoals echt fruit en zuiver water. Dit zorgt voor een 100% natuurlijk en biologisch product. Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan ijssoorten, zoals sorbetijs, bekers, hoorntjes en ijs op stokjes. Elk van deze soorten is verkrijgbaar in diverse smaken, perfect voor elke smaakvoorkeur.

Geniet van sorbetijs van de hoogste kwaliteit

Bij Boerderijs zetten we ons dagelijks in om de allerlekkerste sorbetijsjes te maken van hoogwaardige ingrediënten. Als sorbetijs en schepijs leverancier streven we er voortdurend naar om onze klanten het allerbeste te bieden. Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, en dat proef je in onze producten. Bij ons kan jong en oud genieten van de heerlijkste smaken die de natuur te bieden heeft. Als je op zoek bent naar grotere hoeveelheden sorbetijs, ben je bij Boerderijs aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook een schepijs groothandel en leveren uitsluitend schepijs en sorbetijs van de hoogste kwaliteit.

Profiteer van een snelle levering van sorbetijs

Ben je eigenaar of beheerder van een kinderboerderij, speeltuin, camping of landwinkel en wil je Boerderijs ijsjes, inclusief sorbetijs, aanbieden? Ben je geïnteresseerd in sorbetijs kopen voor jouw locatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als klant voorzie je jouw locatie van POS-materialen en kun je ons uitgebreide assortiment biologische ijs, inclusief sorbetijs, telefonisch of via onze website bestellen. In de meeste gevallen worden de bestelde ijsjes al de volgende werkdag geleverd, afhankelijk van de ijs leverancier.

Gemakkelijk en snel online sorbetijs kopen?

Bij Boerderijs is online ijs bestellen snel en gemakkelijk. We hebben een uitgebreid assortiment aan biologisch ijs, waaronder verfrissend sorbetijs dat je gemakkelijk kunt kopen, naast bekers, hoorntjes, en ijs op stokjes. Ontdek ons volledige aanbod aan biologische ijsjes hieronder en plaats vandaag nog je bestelling.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit