Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Roomijs groothandel – 100% Biologisch ijs

Ben je op zoek naar een roomijs groothandel om biologisch ijs te kopen? Dan zit je goed bij Boerderijs. Al het ijs in onze ijs groothandel wordt gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Oftewel: 100% biologisch en vol natuurlijke ingrediënten. Als schepijs groothandel streven wij ernaar om de allerlekkerste ijsjes te maken met de allerbeste ingrediënten.

Biologische ijsjes van Boerderijs verkopen?

Heb je interesse in het verkopen van de biologische ijsjes van Boerderijs? Neem gerust contact met ons op als je ijs inkopen wilt. Of je nu een ijs leverancier, een speeltuin of een landwinkel bent, wij leveren het beste biologische ijs. Als je klant wordt van Boerderijs, plaatsen wij de POS-materialen zodat je jouw klanten optimaal kunt bedienen. Je kunt eenvoudig online ijs bestellen en profiteren van onze korte levertijden en uitstekende service.

Een ruim assortiment met roomijs

Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder verschillende soorten sorbetijs, schepijs en roomijs. Uiteraard hebben we ook biologisch ijs in bekers en hoorntjes en ijs op stokjes. In het onderstaande overzicht kun je diverse soorten ijs van onze roomijs groothandel bekijken. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse wensen van onze klanten te voldoen. Zo hebben we heerlijke smaken zoals aardbei, chocolade en bourbon vanille.

Duurzaamheid en kwaliteit bij Boerderijs

Boerderijs is niet alleen een schepijs leverancier, maar we zijn ook toegewijd aan duurzaamheid. Onze productiemethoden zijn milieuvriendelijk en we werken samen met lokale boeren die ons voorzien van de beste biologische ingrediënten. Dit betekent dat je niet alleen kiest voor heerlijk ijs, maar ook voor een verantwoorde keuze die bijdraagt aan een betere wereld.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit