Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Online ijs bestellen bij Boerderijs

Boerderijs maakt het eenvoudig voor je om heerlijk biologisch ijs online te bestellen. Als dé groothandel in biologisch ijs, zetten we ons in voor kwaliteit door alleen de beste ingrediënten te gebruiken. Als jouw betrouwbare ijs groothandel zorgen we ervoor dat elk van onze ijsjes, gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room, een 100% natuurlijk en biologisch product is. Online ijs bestellen bij ons betekent een keuze uit diverse ijssoorten, zoals bekers, hoorntjes, schepijs en ijs op stokjes, elk in verschillende smaken.

IJsjes online bestellen met de beste ingrediënten

Wanneer je kiest voor online ijs bestellen bij Boerderijs, selecteer je ijsjes gemaakt van de hoogwaardige ingrediënten. Wij zetten ons dagelijks in om voor onze klanten de lekkerste ijsjes te bereiden. Onze zorgvuldig geselecteerde melk en fruit garanderen een voortreffelijke smaak in elk product. Voor zowel jong als oud bieden wij de heerlijkste natuurlijke smaken aan. Ideaal voor als je online op zoek bent naar grotere hoeveelheden schepijs. Als groothandel leveren wij kwalitatief hoogstaand ijs, waardoor Boerderijs BV de perfecte keuze is voor iedereen die gemakkelijk online schepijs wil bestellen.

Alle ijsjes worden snel geleverd

Voor bedrijven zoals kinderboerderijen, speeltuinen, campings of landwinkels die overwegen Boerderijs ijsjes te verkopen, waaronder ons populaire regenboog ijsje, maakt online ijs bestellen het proces zeer eenvoudig. Door contact met ons op te nemen, kun je het biologische ijs, waaronder het kleurrijke en kindvriendelijke regenboog ijsje, eenvoudig telefonisch of via onze website bestellen. We zorgen ervoor dat je bestelling, afhankelijk van de groothandel, meestal de volgende werkdag al wordt geleverd. Online ijs bestellen bij Boerderijs betekent dus snel en efficiënt je favoriete ijs, inclusief het vrolijke regenboog ijsje, in huis halen.

Het assortiment met Boerderijs ijsjes

Bereid je voor op een verfrissende ervaring met onze biologische ijsjes. Hieronder vind je een overzicht van alle opties die beschikbaar zijn voor online ijs bestellen. Ontdek de verscheidenheid en kwaliteit van Boerderijs en geniet van het gemak van snel en eenvoudig online bestellen.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit