Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Boerderijs: Jouw ijs leverancier

Als dé expert en ijs leverancier, weet Boerderijs hoe essentieel goed ijs is: meer dan een verfrissing, het biedt een moment van genot en draagt bij aan de gezondheid van onze aarde. We zijn trots om als jouw schepijs leverancier biologisch ijs aan te bieden dat niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Iedere hap van ons ijs ondersteunt de gezondheid van onze planeet, mensen en dieren. Ontdek ons unieke ijsaanbod.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit

Natuurlijke ingrediënten en een authentieke smaak

Als jouw toegewijde ijs leverancier en erkende schepijs groothandel, legt Boerderijs de nadruk op de kwaliteit van onze ingrediënten. Het beste ijs begint bij de bron: wij gebruiken echte melk, volle yoghurt en verse room van lokale bio-boerderijen. Ons fruit, direct van de boomgaard, maakt ons ijs niet alleen overheerlijk maar ook 100% natuurlijk. Kies Boerderijs voor een pure en verantwoorde ijservaring als jouw voorkeurs ijs leverancier.

Het diverse ijsaanbod van Boerderijs

Als jouw ijs leverancier en groothandel biedt Boerderijs een breed spectrum aan smaken voor jouw ijs inkopen. Van traditionele aardbei tot unieke bourbon-vanille, we garanderen iets speciaals voor elke smaak. Onze glutenvrije opties, perfect voor speeltuinen, campings of landwinkels, benadrukken onze veelzijdigheid als leverancier van ijsjes.

Makkelijk bestellen bij een ijs leverancier

Boerderijs vereenvoudigt het proces van ijs bestellen. Plaats je bestelling simpelweg via onze website of telefoon en ontvang ondersteunend POS-materiaal. Snelle levering gegarandeerd, inclusief opties zoals veganistisch en lactosevrij ijs, waarmee we onze reputatie als jouw betrouwbare ijs leverancier bevestigen.

Ervaar de unieke smaak van ijs van Boerderijs

Ontdek de unieke smaak van ons biologisch ijs en begrijp waarom Boerderijs als ijs leverancier en ijs groothandel een vooraanstaande positie inneemt in de ijsbranche. Ons assortiment, gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, is een belichaming van kwaliteit en vakmanschap. Of je nu interesse hebt in klassieke smaken of iets avontuurlijkers zoekt, ons aanbod heeft voor iedere smaak wat wils. Perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid, ons ijs is een echte traktatie voor jong en oud.

Voor meer informatie over onze producten, hulp bij het plaatsen van een bestelling of gewoon om meer te weten te komen over onze duurzame benadering, staan we klaar om je te helpen. Bel ons op 0165 – 35 35 90 of stuur een e-mail naar verkoop@boerderijs.nl en laat ons jouw ijservaring naar een hoger niveau tillen. Ontdek waarom Boerderijs niet alleen synoniem staat voor topkwaliteit ijs, maar ook voor uitmuntende klantenservice en betrokkenheid bij het milieu.