Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Schepijs leverancier – Boerderijs

Bij Boerderijs, jouw betrouwbare schepijs leverancier, begrijpen we dat ijs voor jou meer is dan een verkoelende lekkernij. Het is een ervaring, een moment van puur genot, en een kans om iets goeds te doen voor onze planeet. We vallen graag met de deur in huis: als jouw schepijs leverancier zorgen wij ervoor dat ons biologisch schepijs niet alleen een traktatie is voor jouw zintuigen, maar ook een bijdrage levert aan een betere wereld. Met elke hap van ons schepijs draag je bij aan de gezondheid van milieu, mens en dier. Hieronder het assortiment met schepijs van Boerderijs:

Hollandse Zuivel - 85% Fruit

Echte ingrediënten, echte smaak

Onze trots als schepijs leverancier ligt in de kwaliteit van onze ingrediënten. Wij geloven dat het beste schepijs begint bij de bron. Daarom gebruiken we alleen echte melk, volle yoghurt, en verse room van lokale, biologische boerderijen. Ons fruit? Vers en rechtstreeks van de boomgaard. Dit alles zorgt ervoor dat ons ijs niet alleen overheerlijk is, maar ook volledig natuurlijk en 100% biologisch. Dus, als je ijs kopen wilt, denk dan aan Boerderijs voor een ervaring die zowel puur als verantwoord is.

Het assortiment met schepijs van Boerderijs

Als toonaangevende schepijs leverancier biedt ons assortiment een rijke keuze aan smaken. Van klassieke favorieten zoals aardbei en chocolade tot exclusieve creaties zoals bourbon-vanille, zorgen wij als ijs groothandel dat er voor iedere smaak iets unieks is. Daarnaast hebben we speciale opties zoals glutenvrij ijs, om aan diverse dieetwensen te voldoen. Of je nu een speeltuin, camping of landwinkel runt, als jouw schepijs leverancier en ijs groothandel zorgt Boerderijs ervoor dat je het perfecte ijs voor jouw klanten vindt.

Het bestelgemak en een snelle levering van schepijs

Als jouw betrouwbare schepijs leverancier maakt Boerderijs BV het bestellen van ijs eenvoudig en efficiënt. Via onze website of telefonisch kun je moeiteloos jouw ijs inkopen en voorkeuren doorgeven. We bieden ook POS-materialen aan om de verkoop op jouw locatie te ondersteunen. Meestal ontvang je de bestelling al de volgende werkdag! Met opties als veganistisch en lactosevrij ijs zorgen wij, als jouw schepijs leverancier, ervoor dat er voor elke klant een passende keuze is.

Proef het verschil vandaag nog.

Wij nodigen je uit om zelf te ervaren hoe heerlijk ons biologisch schepijs is. Als toonaangevende schepijs groothandel en schepijs leverancier, staat Boerderijs klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Neem contact op om een bestelling te plaatsen of bezoek onze website voor meer informatie. Ontdek zelf waarom Boerderijs het beste schepijs van het land levert!