Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Schepijs bestellen bij Boerderijs

Bij Boerderijs kun je gemakkelijk en snel schepijs bestellen. Wij zijn dé ijs groothandel voor biologisch ijs en gebruiken alleen de beste ingrediënten. Wil je overheerlijk ijs kopen? Goed om te weten: al onze ijsjes zijn gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Dit zorgt voor een 100% natuurlijk en biologisch product. Bij ons kun je kiezen uit verschillende ijssoorten, zoals bekers, hoorntjes, schepijs en ijs op stokjes. Elk van deze soorten is verkrijgbaar in diverse smaken.

Bestel schepijs gemaakt van de beste ingrediënten

Bij Boerderijs zetten we ons dagelijks in om de allerlekkerste ijsjes te maken van hoogwaardige ingrediënten. Als schepijs leverancier streven we er constant naar om onze klanten het allerbeste te bieden. Onze melk en fruit zijn zorgvuldig geselecteerd en dat proef je in onze producten. Bij ons kan jong en oud genieten van de heerlijkste smaken die de natuur te bieden heeft. Als je op zoek bent naar grotere hoeveelheden schepijs, dan ben je bij Boerderijs aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook een schepijs groothandel en leveren enkel schepijs van de hoogste kwaliteit.

Haal het schepijs snel in huis

Ben je eigenaar of manager van een kinderboerderij, speeltuin, camping of landwinkel en overweeg je om Boerderijs ijsjes te verkopen? Wil je graag ijs inkopen voor jouw locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Als klant plaatsen wij de POS-materialen op jouw locatie en kun je het biologische ijs telefonisch of via onze website bestellen. In de meeste gevallen heb je de bestelde ijsjes de volgende werkdag al in huis, afhankelijk van de ijs leverancier.

Snel online schepijs bestellen?

Bij Boerderijs kun je eenvoudig online ijs bestellen. Wij bieden een breed assortiment aan biologisch ijs aan, waaronder bekers, hoorntjes, schepijs en ijs op stokjes. Bekijk hieronder het overzicht met al onze biologische ijsjes en plaats vandaag nog je bestelling.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit