Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

IJs groothandel

Ben je op zoek naar een ijs groothandel om biologisch ijs te kopen? Dan zit je goed bij Boerderijs. Al het ijs in onze ijs groothandel wordt gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Oftewel: 100% biologisch en vol natuurlijke ingrediënten. Als ijs groothandel streven wij ernaar om de allerlekkerste ijsjes te maken met de allerbeste ingrediënten.

Heb je interesse in het verkopen van de biologische ijsjes van Boerderijs? Neem gerust contact met ons op als je ijs inkopen wilt. Wordt je klant van Boerderijs? Dan komen wij de POS materialen plaatsen. Het maakt niet uit of je een kinderboerderij, speeltuin of landwinkel hebt. Profiteer van de korte levertijden bij de ijs groothandel en overheerlijk biologisch ijs.

Zo hebben we verschillende soorten sorbetijs, schepijs en roomijs. Uiteraard ook biologisch ijs in bekers en hoorntjes en ijs op stokjes. In het onderstaande overzicht kun je alle soorten ijs van onze ijs groothandel bekijken.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit