Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

IJs kopen bij Boerderijs

Wil je heerlijk biologisch ijs kopen? Dan zit je goed bij Boerderijs. Al ons ijs wordt gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Oftewel: 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten. Als ijs groothandel streven wij ernaar om de allerlekkerste ijsjes te maken met de allerbeste ingrediënten. Zo hebben we verschillende soorten sorbetijs, schepijs en roomijs. Maar ook biologisch ijs in bekers en natuurlijk de hoorntjes en ijs op stokjes.

Ben je de eigenaar of manager van een kinderboerderij, speeltuin, camping of landwinkel? Én zou je misschien de ijsjes van Boerderijs willen verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. Als je klant wordt bij Boerderijs komen wij de POS materialen plaatsen. Je kunt telefonisch of via de website het biologisch ijs kopen. In het meest gunstige geval heb je de ijsjes de volgende werkdag al op jouw locatie, afhankelijk van de groothandel.

Hieronder zie je een overzicht met al onze verschillende ijsjes.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit