Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Lekker biologisch

We zouden hier graag met de deur in huis vallen. Dat biologisch ijs een bijdrage levert aan milieu, mens en dier. Allemaal waar. Maar wat telt is vooral: het ijs moet lekker zijn!

Bij Boerderijs beweren we dat wij het beste (schep)ijs van het land hebben. Daarmee lijken wij ons misschien op glad ijs te begeven – als je ons de woordspeling vergeeft – maar niets is minder waar. Wij maken ons ijs nog van echte melk, volle yoghurt en verse room met 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten. Elke nieuwe dag streven wij om met de allerbeste ingrediënten de aller lekkerste ijsjes te maken voor mensen. Wij weten precies van welke kleine zuivelboerderij de melk afkomstig is en dat geldt ook voor het fruit dat wij in ons ijs verwerken. Op deze manier kunnen jong & oud lekker genieten van het beste van het land. En dat is goed voor iedereen!

Sfeerfoto - Boerderijs aardbeien / zuivel

Zuiver biologisch zuivel

Zuiver zuivel betekent dat alle melk die wij gebruiken voor Boerderijs afkomstig is van koeien die géén antibiotica krijgen en géén hormonen. Maar wel genoeg tijd om lekker in de wei te grazen.

Je wordt niet zomaar een biologische koe. Er zijn veel strenge eisen aan wat je eet en waar je dat eet. En natuurlijk hoe lang al, want na een maandje grazen in de wei ben je niet meteen biologisch. De zuivere zuivel die wij gebruiken voor ons Boerderijs komt van koeien die nooit antibiotica of hormonen binnenkregen en gedurende langere tijd met hun hoeven in het gras stonden. De koeien zijn vrij om de stal of de wei in te gaan en ze bepalen ook zelf wanneer zij zich laten melken door de melkrobot. Melk die gisteren door de koe gegeven is, wordt vandaag gebruikt voor productie.  En dat proef je!

Zuivel sfeerfoto

Fris en fruitig

Biologisch fruit smaakt zoals de natuur het bedoeld heeft. Zoet, zacht, puur. Puur! Ons fruit heeft alle tijd gekregen om te rijpen, elk uurtje zon gepakt om op smaak te komen. Voor de fruitkweker is het een hele klus om alle fruitbomen te verzorgen en een mooie oogst te plukken zonder allerlei insecticiden te spuiten. Maar het resultaat is Boerderijs-waardig: vrij van pesticiden, vol van smaak en een zegen voor jouw gezondheid. Neem dat van ons aan en laat vervolgens je eigen oordeel spreken.

De smaak. Die wint.

Fruitijs - Afbeelding