Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Schepijs inkopen bij Boerderijs

Bij Boerderijs kun je gemakkelijk en snel schepijs inkopen. Als dé ijs groothandel voor biologisch ijs gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Wil je overheerlijk ijs kopen? Goed om te weten: al onze ijsjes zijn gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Dit zorgt voor een 100% natuurlijk en biologisch product. Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan ijssoorten, zoals bekers, hoorntjes, schepijs en ijs op stokjes. Elk van deze soorten is verkrijgbaar in diverse smaken, zodat er voor iedereen iets lekkers bij zit.

Geniet van schepijs van de hoogste kwaliteit

Bij Boerderijs zetten we ons dagelijks in om de allerlekkerste ijsjes te maken van hoogwaardige ingrediënten. Als schepijs leverancier streven we er voortdurend naar om onze klanten het allerbeste te bieden. Onze melk en fruit worden zorgvuldig geselecteerd, en dat proef je in onze producten. Bij ons kan jong en oud genieten van de heerlijkste smaken die de natuur te bieden heeft. Als je op zoek bent naar grotere hoeveelheden schepijs, ben je bij Boerderijs aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook een schepijs groothandel en leveren uitsluitend schepijs van de hoogste kwaliteit.

Snelle levering van schepijs op jouw locatie

Ben je eigenaar of beheerder van een kinderboerderij, speeltuin, camping of landwinkel en wil je Boerderijs ijsjes aanbieden? Ben je geïnteresseerd in het inkopen van ijs voor jouw locatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Als klant voorzie je jouw locatie van POS-materialen en kun je ons biologische ijs telefonisch of via onze website bestellen. In de meeste gevallen worden de bestelde ijsjes al de volgende werkdag geleverd, afhankelijk van de leverancier.

Eenvoudig online schepijs inkopen?

Bij Boerderijs is online ijs bestellen snel en gemakkelijk. We hebben een uitgebreid assortiment aan biologisch ijs, inclusief bekers, hoorntjes, schepijs en ijs op stokjes. Ontdek ons volledige aanbod aan biologische ijsjes hieronder en plaats vandaag nog je bestelling.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit