Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

IJs inkopen bij Boerderijs

Als je heerlijk biologisch ijs inkopen wilt, dan is Boerderijs de perfecte groothandel voor jou. We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten, zoals echte melk, volle yoghurt en verse room, om onze smaken te creëren. Als ijs groothandel bieden een uitgebreide selectie van schepijs, roomijs en sorbetijs, evenals een breed scala aan biologische ijs in verschillende verpakkingen, zoals bekers, hoorntjes en ijs op stokjes. Als klap op de vuurpijl hebben we ook vegan ijs beschikbaar. Bestel nu jouw favoriete smaken bij Boerderijs!

Hollandse Zuivel - 85% Fruit

100% biologisch ijs inkopen

Bij Boerderijs kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod van ijssoorten, waaronder romig roomijs, schepijs en verfrissende sorbets. Onze smaken variëren van de klassiekers, zoals aardbei en chocolade, tot de meer bijzondere smaken, zoals bourbon-vanille. Of je nu een groothandel bent of als eindgebruiker ons ijs inkopen wilt, je kunt het aanbieden aan je klanten. Hieronder vind je ons assortiment met ijsjes. We hebben ook glutenvrije opties toegevoegd om aan verschillende dieetwensen te voldoen. IJs kopen doe je gewoon bij Boerderijs..

IJs kopen voor jouw locatie

Als eigenaar van een speeltuin, camping of kinderboerderij wil je natuurlijk dat jouw bezoekers kunnen genieten van een lekker verkoelend ijsje. Bij Boerderijs ben je aan het juiste adres! Wij bieden heerlijk biologisch ijs aan in diverse smaken en formaten.

Als je ervoor kiest om klant te worden bij Boerderijs, zorgen wij niet alleen voor de levering van het ijs, maar ook voor het POS materiaal op jouw locatie. Zo wordt het voor jouw bezoekers duidelijk dat je ons heerlijke biologische ijs verkoopt en kunnen zij er optimaal van genieten.

Wij staan bekend om onze korte levertijden en snelle service, dus je hoeft nooit lang te wachten als je ijs bestellen wilt. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor jouw locatie kunnen betekenen. Wij staan altijd klaar om je te helpen!