Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Schepijs groothandel

Bij Boerderijs, de biologische schepijs groothandel, vind je het allerlekkerste schepijs, gemaakt van echte melk, volle yoghurt en verse room. Onze ijsmixen zijn 100% biologisch en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Wij zijn er trots op om als groothandel in schepijs te zorgen voor de hoogste kwaliteit. Of je nu een kinderboerderij, landwinkel, of speeltuin runt, bij Boerderijs kun ijs inkopen gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Groothandel voor biologisch schepijs

Boerderijs biedt een uitgebreid assortiment aan ijssoorten, waaronder heerlijk romig roomijs, schepijs en verfrissende sorbets. Onze smaken variëren van klassiekers zoals aardbei en chocolade tot bijzondere smaken zoals bourbon-vanille. Als groothandel of eindgebruiker kun je ons ijs bestellen en aanbieden aan je klanten. Hieronder vind je een overzicht van ons schepijs assortiment, waarbij je zult merken dat we ook glutenvrije opties hebben toegevoegd om aan verschillende dieetwensen te voldoen.

Schepijs online bestellen bij Boerderijs

Als eigenaar of manager van een kinderboerderij, speeltuin, camping of landwinkel kun je overwegen om schepijs van Boerderijs te verkopen. Neem contact met ons op als je ijs kopen wilt voor jouw locatie. Als klant plaatsen wij de POS-materialen en kun je het biologische ijs telefonisch of via onze website bestellen.

Meestal ontvang je de schepijs bestelling de volgende werkdag al, afhankelijk van de schepijs groothandel. Bovendien bieden wij ook diverse smaken en opties aan, waaronder veganistische en lactosevrije opties. Probeer ons biologische schepijs vandaag nog uit!

Snel schepijs bestellen? Hieronder zie je het overzicht met al het biologisch schepijs.

Hollandse Zuivel - 85% Fruit