Slider achtergrond - GeelBoerderijs - Slider backgroundHet beste biologische ijs van het landSticker - 100% Biologisch ijs

Schepijs bestellen bij Boerderijs

Bij Boerderijs, jouw betrouwbare ijs groothandel, weten we dat ijs voor jou meer is dan een simpele verkoelende traktatie. Schepijs bestellen bij ons is een bijzondere ervaring, een moment van puur genot, en een kans om iets positiefs bij te dragen aan onze planeet. Als jouw schepijs leverancier zorgen wij ervoor dat ons biologische schepijs niet alleen een feest voor je smaakpapillen is, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met elke hap van ons schepijs ondersteun je de gezondheid van milieu, mens en dier. Hieronder vind je het uitgebreide assortiment schepijs van Boerderijs:

Hollandse Zuivel - 85% Fruit

Natuurlijke ingrediënten, authentieke smaak

Onze trots als schepijs leverancier komt voort uit de kwaliteit van onze ingrediënten. Wanneer je schepijs bestelt bij Boerderijs, geniet je van de allerbeste ingrediënten. Wij geloven dat het perfecte schepijs begint bij de bron. Daarom gebruiken we alleen echte melk, volle yoghurt en verse room van lokale, biologische boerderijen. En ons fruit? Dat komt vers en rechtstreeks van de boomgaard. Dit alles zorgt ervoor dat ons ijs niet alleen heerlijk is, maar ook volledig natuurlijk en 100% biologisch. Dus, als je schepijs wilt bestellen, kies dan voor Boerderijs voor een ervaring die zowel puur als verantwoord is.

Onze selectie van schepijs smaken

Als toonaangevende leverancier van schepijs biedt Boerderijs een uitgebreid assortiment aan smaken. Van klassieke favorieten zoals aardbei en chocolade tot exclusieve creaties zoals bourbon-vanille, wij zorgen ervoor dat er voor iedere smaak iets unieks is. Schepijs bestellen bij Boerderijs betekent dat je kunt kiezen uit speciale opties zoals glutenvrij ijs om aan diverse dieetwensen te voldoen. Of je nu een speeltuin, camping of landwinkel runt, Boerderijs zorgt ervoor dat je het perfecte ijs voor jouw klanten vindt.

Eenvoudig schepijs bestellen en snel geleverd

Boerderijs BV maakt het bestellen van schepijs eenvoudig en efficiënt. Of je nu via onze website of telefonisch bestelt, je kunt moeiteloos jouw ijs inkopen en voorkeuren doorgeven. We bieden ook POS-materialen aan om de verkoop op jouw locatie te stimuleren. Meestal ontvang je de bestelling al de volgende werkdag! Met een aanbod van veganistisch en lactosevrij ijs zorgen we ervoor dat er voor elke klant een geschikte optie is. Schepijs bestellen bij Boerderijs betekent gemak, snelheid en kwaliteit.

Ontdek de smaakbeleving vandaag

Graag nodigen wij je uit om zelf te ervaren hoe heerlijk ons biologische schepijs is. Online schepijs bestellen bij Boerderijs betekent kiezen voor kwaliteit. Als toonaangevende groothandel van schepijs staat Boerderijs klaar om aan jouw wensen te voldoen. Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen of bezoek onze website voor meer informatie. Ontdek zelf waarom Boerderijs het beste schepijs van het land levert!